In cautarea adevarului(04.04.2023) – Editia 787 | Sezonul 4 | Luni – vineri, de la 13:00, la Kanal D

20
 

ilk beğenen sen ol

Ekleyen / 05 Nis 2023 tarihinde yayınlandı

In cautarea adevarului(04.04.2023) – Editia 787 | Sezonul 4 | Luni – vineri, de la 13:00, la Kanal D

In aceasta editie ,,In cautarea adevarului” facem cunostinta in prima faza cu Mihai si Nicoleta, casatoriti de 5 ani. Au impreuna o fetita nascuta cu un an inainte ca ei sa-si uneasca destinele. Se iubesc si par a avea o relatie sanatoasa, bazata pe iubire si incredere. Rolul de parinti ii desavarseste si le sudeaza viata de familie. Chiar si pe plan profesional ei formeaza un cuplu trainic, conducand cu succes o mini companie de IT, prospera si cu perspective tot mai mari de viitor.
La firma, Nicoleta face cunostinta cu Adelina, venita special pentru locul de secretara. Fara experienta, insa cu o poveste induiosatoare, reuseste sa obtina jobul. Nicoleta da dovada de omenie, insa Adelina intra in vietile lor cu foarte multa viclenie.
Pe de alta parte, Mihai, directorul firmei, nu are incredere in aceasta fata.

Nicoleta, incercand sa faca un bine, cade in capcana atent tesuta de Adelina si i-a o alta decizie fara sa-si consulte sotul. Adelina va sta in casa lui Mihai si a Nicoletei pentru ceva timp, Adelina fiind fosta iubita a lui Mihai. Ea va fi noua bona a fiicei celor doi, ceea ce-l socheaza pe Mihai.
Intre Mihai si Nicoleta incepe o mare cearta. Lui Mihai nu ii vine sa creada cata incredere poate avea sotia lui intr-un om pe care il cunoaste de cateva zile. Ce nu stie Nicoleta e ca Adelina, femeia pe care incearca sa o ajute cu tot ce poate, este fosta iubita a lui Mihai, ba mai mult, cei doi au si un copil.

Cu ajutorul lui Mircea, Mihai a gasit solutia de a scapa de Adelina, cat timp Nicoleta si Iona sunt in oras, la o cafea.
Dupa cele povestite despre Adelina, Ioana si-a dat seama de naivitatea prietenei ei si cat de usor a putut fi pacalita. De multe ori, bunatatea poate sa fie considerata de unii, asemeni Adelinei, drept slabiciune de care se poate profita. Insa nu si de data aceasta.
Profitand de absenta Nicoletei, Mihai revine acasa si nu mai sta pe ganduri. Fara ezitare, decide sa scape de Adelina in orice fel si sub orice forma.
Oricat de mult si-a dorit Mihai sa-si mentina in tacere relatia din trecut, relatia cu Adelina, nu a reusit. Mintind-o pe Nicoleta, el a perpetuat o situatie care, in final, s-a intors impotriva lui.
Momentul adevarului a sosit si multe necunoscute vor fi dezvaluite pe intreg parcursul discutiei finale, fapt ce va decide soarta casniciei lui Mihai cu Nicoleta.
Atat Mihai, cat si Nicoleta, afla stupefiati ca Adelina are un fiu chiar cu Mihai. De ce a tinut ascuns acest lucru atat de important? Ce s-a intamplat intre cei doi in trecut? Care sa fi fost motivul despartirii?
Deznodamantul este socant!

#InCautareaAdevarului #Ernest #KanalD

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/
http://www.kfetele.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.

Kategori:

Önerilen

Etiket:

» Daha fazla göster

Henüz Yorum Bulunmuyor